Bilete

Published in Uncategorised

Biletele pot fi achiziţionate prin reţelele Eventim şi Bilete.ro 

Imagini pentru eventim                                             Imagini pentru bilete.ro

Clic pe logo                                                                                       Clic pe logo

 

Abonament Campionatele Internaţionale ale României - 30 de lei

Bilet acces 2 iunie - 20 de lei

Bilet acces 3 iunie - 20 de lei

Copii - 50% reducere

Bilete VIP - 150 de lei

 

În datele de 2 şi 3 iunie 2018, la Cluj-Napoca se vor desfăşura Campionatele Internaționale de Atletism ale României, un adevărat show atletic!

Campionatele vor avea loc pe Cluj Arena, arena sportivă de top a oraşului de pe Someş, şi vor reuni cei mai buni atleţi români cu performeri din străinătate.

Haideţi să ne bucurăm împreună de două zile de atletism de înaltă performanţă şi să susţinem atletismul din România!

Dacă vreţi să simţiţi fiorii unei competiţii de top, vino pe Cluj Arena în 2 şi 3 iunie. Luaţi-i pe cei mici, alături de părinţi şi bunici şi arătaţi-le ce înseamnă înalta performanţă şi cât de frumos poate fi un concurs de atletism!

Alina Rotaru, campioană universitară în 2017 la săritura în lungime, Andreea Panţuroiu, campioană europeană U23 în 2017 la triplu salt sau Andrei Gag, vicecampion mondial de sală la aruncarea greutăţii, vor fi prezenţi pentru a asigura un show atletic de înaltă ţinută, alături de zeci de atleţi de top!

Campionatele Internaţionale ale României au o istorie de peste 62 de ediţii, însă ediţia cu numărul 63 îşi propune să deschidă calea Grand Prix-urilor de atletism în România.

Dacă iubiţi atletismul şi înalta performanţă, cumpăraţi bilete la această competiţie şi veţi pune o cărămidă la temelia unui concurs de Grand Prix de atletism! 

Banii strânşi din vânzarea de bilete vor fi direcţionaţi către premiile sportivilor şi realizarea unui show atletic pregătit pentru Europa şi anul 2018!

Vă aşteptăm!