Date personale

Scris de  , Publicat în UTILE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Federatia Romana de Atletism are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Prin furnizarea datelor personale pe site-ul www.fra.ro, www.internationale.fra.ro,  va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal sa intre in baza de date a Federatiei Romane de Atletism si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre aceasta.
Toti cei care au furnizat datele personale in acceptiunea Legii nr. 677/2001 au calitatea de persoana vizata. Scopul colectarii datelor dvs de catre Federatia Romana de Atletism este transmiterea de informatii de pe site-urile administrate de Federatia Romana de Atletism,  efectuarea de statistici interne, crearea unei baze de date de voluntari,  fara alte obligatii din partea Federatiei Romane de Atletism.

 Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Federatia Romana de Atletism si nu vor fi dezvaluite tertilor.
Federatia Romana de Atletism garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere. 


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la adresa postala str. dr. Primo Nebiolo nr. 2, sector 1, Bucuresti, Romania, Cod postal - 011349  

Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

Mai multe din această categorie: Cookie-uri »
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)