Bilete

Published in Uncategorised

Biletele pot fi achiziţionate exclusiv prin reţeaua Bilete.ro 

                                             Imagini pentru bilete.ro

Clic pe logo                                                                                       Clic pe logo

 

Abonament Campionatele Internaţionale ale României - 30 de lei

Bilet acces 7 iunie - 20 de lei

Bilet acces 8 iunie - 20 de lei

Copii (până la 14 ani inclusiv) - gratuit

Elevii şi studenţii - 50% reducere

Bilete VIP - 150 de lei

 

În datele de 7 şi 8 iunie, la Cluj Napoca are loc o nouă ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României. Vă aşteptăm să îi vedeţi pe cei mai valoroşi atleţi români şi atleţi de valoare internaţională concurând pe Cluj Arena. 


Dinamismul şi frumuseţea unui spectacol de atletism nu se poate traduce în cuvinte! Vă aşteptăm pe Cluj Arena în 7 şi 8 iunie, începând cu ora 18.45 pentru un regal atletic. 


Veţi vedea probe de alergări (100m, 200m, 400m, 800m, 1500m, 5000m, 100/110mg, probe de ştafetă ), probe de aruncări (ciocan, disc, suliţă), probe de sărituri (lungime, înălţime, prăjină). Un spectacol de peste 3 ore asigurat de cei mai buni atleţi ai momentului! 
Biletele s-au pus în vânzare pe Bilete.ro, vânzător oficial şi exclusiv de bilete pentru Campionatele Internaţionale de Atletism ale României.

Mai multe informaţii despre ediţia 2019 a Campionatelor Internaţionale de Atletism ale României „Iolanda Balaş Soter” aflaţi de pe site-ul competiţiei www.internationale.fra.ro

Accesul se face de la ora 17:30, spectacolul incepe de la ora 19:00

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro