Doi DJ de la Untold vor mixa la Campionatele Internaționale de Atletism ale României!

  • Citit 549 ori

Un spectacol atletic de înaltă ținută are nevoie de un sound pe măsură, iar spectatorii, sportivii și antrenorii care vor fi prezenți în acest an pe Cluj Arena vor avea parte de o supriză extrem de plăcută din partea organizatorilor.

Muzica lui DJ Moshu și a lui DJ Carlos va însoți toate probele de atletism de la Campionatele Internaționale de Atletism ale României pe 7 și 8 iunie 2019. Astfel, cei doi DJ își vor face încălzirea pentru Untold, festivalul de muzică la care vor lua parte în luna august a acestui an.

Dan Borota (42 de ani), cunoscut ca DJ Moshu, are la activ sute de party-uri şi evenimente în întreaga ţară unde a fost invitat ca DJ, dar şi colaborări cu artişti de top din România. Originar din Baia Mare, cu mai bine de 18 ani de experienţă ca DJ, Dan a reuşit în ultimii ani să se lanseze şi ca producer și abia așteaptă să mixeze la competiția de la Cluj.

DJ Carlos este născut în Cluj. Și-a început cariera în 1994 și a mixat la nenumărate evenimente și cluburi importante din țară. În 2007, DJ Carlos a fost invitat special în Tunisia, pentru a mixa în clubul Bonaparte. Printre festivalurile renumite la care a luat parte se numără Untold, Liberty Parade, Delahoya, Festivalul Peninsula și Student Parade.

Campionatele Internaționale ale României vor avea loc la Cluj, pe Cluj Arena, în perioada 7-8 iunie 2019.

Bilete la această competiție pot fi procurate accesând link-ul de mai jos:

https://www.bilete.ro/campionatele-internationale-de-atletism-ale-romaniei/â

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)