Bianca Ghelber: „Este un concurs important în cadrul programului competițional anual!”

Bianca Florentina Ghelber (aruncarea ciocanului) este una dintre sportivele cu renume care vor participa în 2019 la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.

Dublă campioană mondială U20 (2006, 2008), dublă campioană mondială U18 (2005, 2007), campioană europeană de tineret (2011), dublă campioană europeană U20 (2007, 2009) și de zece ori campioană națională, Bianca așteaptă în fiecare an cu nerăbdare să participe la Campionatele Internaționale de Atletism ale României. Iar anul acesta cu atât mai mult, cu cât va avea șansa de a realiza baremurile de calificare la Campionatele Mondiale de la Doha și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

“Campionatele Internaționale de Atletism ale României reprezintă un concurs important în cadrul programului competițional anual, fiind o bună ocazie pentru realizarea baremului. Este un prilej de testare a calităților sportive la un nivel mai ridicat, prin prisma participării și a sportivilor străini. În ceea ce privește obiectivele personale, acestea sunt realizarea baremului necesar pentru participarea la Campionatul Mondial de la Doha și pregătirea continuă pentru Jocurile Olimpice din 2020”, a declarat Bianca Ghelber pentru site-ul oficial al competiției.

Campionatele Internaționale ale României vor avea loc la Cluj, pe Cluj Arena, în perioada 7-8 iunie 2019.

Bilete la această competiție pot fi procurate accesând link-ul de mai jos:
https://www.bilete.ro/campionatele-internationale-de-atletism-ale-romaniei/

BIANCA FLORENTINA GHELBER
Club: CSA Steaua/SCM Bacău
Antrenor: Mihaela Melinte
Data nașterii: 01.06.1990
Probă: ciocan
S.B. – 68,55 m
P.B. – 73,52 m.
FOTO: IAAF.ORG

Media

Bianca Ghelber ne cheamă la un regal atletic, la Cluj!

Una dintre cele mai titrate atlete din România, Bianca Ghelber Perie, ne promite un spectacol de zile mari la Campionatele Internationale de Atletism ale României!

Publicată de Federaţia Română de Atletism pe Marţi, 21 mai 2019
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)