Petre Rezmiveș: „La Cluj mereu este un concurs mai aparte!”

  • Citit 596 ori

Daniel Petre Rezmiveș este unul dintre tinerii talentați ai noului val de alergători pe distanțe scurte din România.

Legitimat la CSM Ploiești, acolo unde este pregătit de către Augustin Iancu, Daniel aleargă pe distanțele de 100m, 200m, 400m, dar și pe cea de 60m indoor. Participant în premieră în primăvara acestui an la o ediție a Campionatelor Europene de atletism în sală pentru seniori, de la Glasgow, sportivul de 21 de ani merge de fiecare dată cu drag la Cluj, la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.
Atletul de la CSM Ploiești a câștigat în 2017 la Internaționale, iar în acest an vizează, pe lângă un rezultat excelent, și îndeplinirea baremului de calificare la Campionatele Mondiale de la Doha!
„La Cluj mereu este un concurs mai aparte. Am participat la ediția din 2017, unde am și reușit să câștig. Campionatele Internaționale de Atletism ale României îți oferă o anumită energie. Este lume multă în tribune și acest lucru te face să te simți sportiv cu adevărat. La ediția de anul trecut am terminat al treilea, dar, la finalul zilei, indiferent de rezultat, nu ai cum să nu te simți bine să ai alergat pe pista de pe Cluj Arena ”, a declarat sportivul pentru site-ul oficial al competiției.

Campionatele Internaționale ale României vor avea loc la Cluj, pe Cluj Arena, în perioada 7-8 iunie 2019.

Bilete la această competiție pot fi procurate accesând link-ul de mai jos:
https://www.bilete.ro/campionatele-internationale-de-atletism-ale-romaniei/


DANIEL PETRE REZMIVEȘ
Data nașterii: 11.09.1997
Probe: 100m și 200m plat
Club: CSM Ploiești
Antrenor: Augustin Iancu
S.B. 100m – 10.82 s
P.B. 100m – 10.44 s
S.B. 200m – -
P.B. 200m – 21.14 s.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)