Mesajul primarului Emil Boc pentru participanții la Internaționalele de Atletism ale României: „Să ne bucurăm de un eveniment sportiv de cea mai înaltă calitate la Cluj!”

  • Citit 216 ori

Ediția a 64-a a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României se apropie cu pași mari. Peste 300 de sportivi din 14 țări se vor întrece vineri și sâmbătă, 7 și 8 iunie 2019, pe Cluj Arena, în ceea ce reprezintă cea mai importantă competiție atletică internațională din țara noastră.

Și în acest an, alături de Federația Română de Atletism se află și oficialitățile locale din municipiul Cluj Napoca, în frunte cu primarul Emil Boc. Azi, cu două zile înainte de startul competiției, edilul superbului oraș transilvan a ținut să transmită un mesaj tuturor participanților la Campionatele Internaționale de Atletism ale României.

Dragi iubitori ai sportului,

       Am plăcerea să vă urez, din nou, Bun venit în Cluj-Napoca! Suntem onorați să găzduim a 64-a ediție a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României.
Evenimentul confirmă încă o dată că aici, în inima Transilvaniei, în locuri precum Cluj Arena, Sala Polivalentă sau Baza Sportivă Gheorgheni, clujenii și turiștii au ocazia să asiste la evenimente sportive de cea mai înaltă calitate.

     Viziunea și eforturile depuse la Cluj pentru a crea oportunități de dezvoltare pe plan sportiv s-au concretizat într-o infrastructură sportivă complexă, la standarde înalte și o efervescență deosebită a competițiilor, acțiunilor pentru publicul larg sau evenimentelor sportive de anvergură. Titulatura de Oraș European al Sportului reprezintă, de asemenea, o recunoaștere internațională a respectului pe care clujenii îl poartă pentru sport.
     Susținerea investițiilor și a politicilor publice de promovare a sportului de masă, alături de evenimentele sportive organizate în orașul nostru au reprezentat și continuă să fie o prioritate a Primăriei Cluj-Napoca. Urmărim să oferim tinerilor noștri posibilitatea de a vedea la ei acasă, în mod constant, modele de perseverență și succes în diverse sporturi.
     Să ne bucurăm, așadar, de un eveniment sportiv de cea mai înaltă calitate, la Cluj! Mult succes sportivilor!! Amintesc concurenților și publicului, cu această ocazie, cuvintele unuia dintre cei mai mari promotori ai sportului clujean, doctorul Iuliu Hațieganu: „Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi. Nu record, ci armonie, nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu speculă, ci jertfă”.

Cu respect,

Emil Boc,
Primarul municipiului Cluj-Napoca

Campionatele Internaționale ale României vor avea loc la Cluj, pe Cluj Arena, în perioada 7-8 iunie 2019.
Bilete la această competiție pot fi procurate accesând link-ul de mai jos:
https://www.bilete.ro/campionatele-internationale-de-atletism-ale-romaniei/

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)