Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 948

Sponsori

Cei care ne sprijină în fiecare clipă pentru ca această ediţie a Campionatelor Internaţionale de Atletism să fie una excepţională!

CINEMA CITY ROMANIA

CINEMA CITY ROMANIA

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa.

Compania are multiplexuri în 18 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Piatra Neamț, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş,Timişoara, Galați si Râmnicu Vâlcea.

Cinema City Romania SRL este o societate cu raspundere limitata, avand sediul în Bucureşti, Sector 5, Str. Ana Davila nr. 13, înregistrată la Registrul Comerţului Bucureşti sub nr. J40/16742/2006 şi având Codul Unic de Înregistrare RO 19123195, avand un capital social de 200 lei. 

În total, Cinema City operează 26 de multiplexuri, cu 237 de săli şi 42.031 de locuri. 

Cineworld Group este prezent în  9 ţări, deţinând  227 multiplexuri cu mai mult de 2.147 de săli, dintre care 33 IMAX, 30 săli 4DX şi 10 săli VIP. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.


Multiplexurile Cinema City ofera o experienta cinematografica de exceptie prin:

  • 237 de sali de cinema confortabile în cele 26 locaţii

  • Peste 42.000 de locuri

  • ambianta premium, servicii impecabile

  • tehnologie de ultima generatie, ecrane adaptate fiecarei săli 

  • confort prin fotolii de calitate superioara

  • cele mai moderne echipamente care folosesc renumitele proiectoare Kinoton si Christie si sunetul Dolby Digital Surround.

  • Unghiuri perfecte de vizibilitate, efect optim de amfiteatru în fiecare sala

 

Megaplexul cu cele mai multe sali din Romania (21), Cinema City Cotroceni, include şi prima sala IMAX din Romania dar şi 3 Săli VIP.  A doua sală IMAX din Romania a fost deschisă in mai 2016 în Timișoara Shopping City.

In mai 2015 se deschide Cinema City Mega Mall, primul multiplex din Romania care are si sala 4DX, urmand ca în iulie sa se deschida  şi cea de-a doua, în Cinema City Constanta City Park, iar in aprilie cea de-a treia în Cinema City Timisoara Shopping City. În august 2017 am continua extinderea cu a patra sala 4DX in Brăila Mall, iar in martie 2018 am deschis cea de-a cincea locatie 4DX din totalul de 500 de săli 4DX la nivel global, in Cluj Iulius Mall.

 

Tip sponsor
Partener
Site
www.cinemacity.ro
Twitter
Cinema City
Facebook
CINEMA CITY ROMANIA
KISS FM

KISS FM

Kiss FM este radioul numărul 1 în România, cu o audiență medie zilnică de aproximativ 2.5 milioane de ascultători. Lider incontestabil, on air și online, la nivel național, în ultimii 8 ani consecutivi.
Kiss FM emite zilnic în 56 de stații locale din România, plus una în Republica Moldova, la Chișinău.

Formatul este Contemporary Hit Radio, iar programele sale includ cel mai ascultat matinal din România - “Râzi cu Rusu și Andrei”, cele mai importante top-uri muzicale din industrie - Kiss Top 40 și Airplay 100, precum și cea mai longevivă emisiune de clubbing din România - Partydul Kiss FM, prezentată de Olix și Dan Fințescu.

Kiss FM face parte din AG Radio Holding, grup care opereaza în România posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, One FM, televiziunile muzicale Kiss TV (lider de audiență în rândul televiziunilor muzicale încă de la lansarea din 2005), Magic TV, Rock TV și unsitedemuzică.ro.
Tip sponsor
Partener media
Site
www.kissfm.ro
Twitter
Kiss FM
Facebook
KISS FM
REEA

REEA

Suntem REEA, companie de software și new media. De la digital la branding, am adăugat în portofoliul nostru servicii complexe. Operăm la intersecția dintre design și software, strategie și viziune. Promovăm branduri și dezvoltăm platforme cu ajutorul unei echipe de designeri, graficieni, fotografi, specialiști social media, muzicieni și programatori.


Povestea REEA a început în Târgu Mureș, cu o mână de oameni plini de entuziasm care au deschis o agenție de webdesign și software. Același entuziasm s-a menținut timp de peste 19 ani, compania ajungând la mai mult de 250 de colegi. Compania s-a extins în mai multe orașe din România: București, Iași, Cluj, Alba Iulia, Reghin. Dezvoltăm proiecte cu pasiune și ne ghidăm după aceleași valori de agenție prietenoasă și primitoare, pe care ni le-am asumat de la înființare.

Tip sponsor
Partener
Site
REEA
Twitter
Reea Romania
Facebook
REEA
Agerpres

Agerpres

Agenția Națională de Presă AGERPRES este cea mai veche agenție de presă românească și totodată prima agenție autonomă din România.

Tip sponsor
Partener media
Site
http://www.agerpres.ro
Twitter
Agerpres
Facebook
Agerpres
TVR1

TVR1

Televiziunea Română are statut de serviciu public autonom de interes naţional şi emite pe şase canale: TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR HD - care emite în sistem High Definition. TVR acoperă cele mai importante ştiri la nivel naţional, prin cele cinci studiouri teritoriale: Cluj, Craiova, Iaşi, Timişoara, Tîrgu-Mureş.

Tip sponsor
Partener media
Site
http://www.tvr.ro
Twitter
Ştirile TVR
Facebook
TVR Sport
Abonează-te la acest feed RSS